ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίνηση… ζωής, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Charity Idols», δημοπράτησε τα παπούτσια του Δημήτρη Διαμαντίδη, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο «Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης» και το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας».

Κίνηση… ζωής, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τα αθλητικά παπούτσια «adidas Basketball LIGHT EM UP 2.0», που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δημοπρατήθηκαν, με τα έσοδα να διετίθενται για ιερό σκοπό.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός CharityIdols δημοπράτησαν ένα μοναδικό αθλητικό ενθύμιο, τα συλλεκτικά adidas Basketball LIGHT EM UP 2.0, τα οποία σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Ο αρχηγός τα φόρεσε για μία και μοναδική φορά στο παρκέ κόντρα στη Cedevita την 1/4, μέρα της βράβευσής του από την Euroleague Basketball για τη συνεισφορά του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα έσοδα ενίσχυσαν σημαντικά το «Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης» και το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας»!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός CharityIdols δημοπράτησαν ένα μοναδικό αθλητικό ενθύμιο, τα συλλεκτ…

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos BC στις Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.