ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

«Έτσι είναι το μπάσκετ, συνεχίζουμε…»

Τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έστειλε το ματς στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφερε στη συνέχεια, σχολίασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Έτσι είναι το μπάσκετ, συνεχίζουμε...»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτικός σ’ ακόμα ένα ματς για την ομάδα του, αφού με καθοριστικό τρόπο, έστειλε το ματς στην παράταση.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο «3-D», αναφέρθηκε στα σημεία εκείνα που οι «πράσινοι» υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη και κατέληξε λέγοντας πως το 0-2 είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Για εμάς είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Περιμέναμε πως θα γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Καταφέραμε να το πάμε στην παράταση αλλά εκεί δεν κάναμε καλές επιθέσεις. Έτσι είναι το μπάσκετ. Γυρίζουμε στην Αθήνα και είμαστε στο 0-2 αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.