ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Στον τρόπο που αρχίζει να παίζει ο δικός του Παναθηναϊκός, επικεντρώθηκε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν.

«Μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας στη συνέχεια για τα πλέι οφ και τόνισε πως έχει στο μυαλό του ήδη την πρώτη ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση με εσάς στον πάγκο; «Μεγαλώνουμε σιγά-σιγά σχετικά με τον τρόπο που παίζουμε. Οι παίκτες παιχνίδι με το παιχνίδι κατανοούν την φιλοσοφία μας».

Στα πλέι-οφ θα έχετε μια πιο σταθερή ενδεκάδα; «Έχω την καλύτερη ενδεκάδα στο μυαλό μου. Μέχρι τώρα ήθελα να μάθω τα χαρακτηριστικά όλων των παικτών για το τώρα και το μέλλον. Έχω τους έντεκα στο μυαλό μου».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν αρκετά σενάρια για τις μεταγραφές, για παίκτες που παίζουν και στην επίθεση. Λέτο και Μπεργκ, είναι το επιθετικό δίδυμο στο μυαλό σας για του χρόνου; «Δεν είναι καλό να μιλάμε για μεταγραφές. Θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι για τα πλέι-οφ. Ο Λέτο και ο Μπεργκ, όλη η ομάδα έδειξαν πολύ συγκεντρωμένοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.