ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το καλύτερο δώρο σε έναν πεντάχρονο έκανε ο Μπεργκ (Pic)

Ο Μάρκους Μπεργκ, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, με τον μικρό Γιάννη, να παραδίδει το βραβείο, στον Σουηδό άσο.

Το καλύτερο δώρο σε έναν πεντάχρονο έκανε ο Μπεργκ (Pic)

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ανέβασε τη φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη, αναφέροντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα πέντε γκολ απόψε… φοβερή η εμφάνιση όλης της ομάδας. Είναι φανταστικό να έχουμε τόσα μικρά παιδιά να μας υποστηρίζουν! Αυτός είναι ο Γιάννης, που σήμερα κλείνει τα πέντε του χρόνια και μου παρέδωσε το βραβείο μετά το ματς! Σου εύχομαι τα καλύτερα μικρέ μου φίλε»!

So happy with my 5 Goals tonight…and a great performance of the team. Fantastic to have many kids there to support us! This is Yannis who had his 5th birthday today and gave me the trophy after the game! All the best little friend ☘

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.