ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Πάβλοβιτς

Στην Παρτιζάν θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σάσα Πάβλοβιτς που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τον Παναθηναϊκό.

Ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Πάβλοβιτς

Σε γνώριμα λημέρια θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σάσα Πάβλοβιτς, καθώς η Παρτιζάν Βελιγραδίου εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Ο 33χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι αλήθεια πως δεν έθελξε με την παρουσία του, όσο διάστημα αγωνιζόταν με τη φανέλα του «τριφυλλιού» από το οποίο αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες στ’ απόνερα που δημιούργησε ο αποκλεισμός-σοκ από την Λαμποράλ Κούτσα.

Είναι αλήθεια πως ουδέποτε μπήκε στην καρδιά των φίλων της ομάδας, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα κατά τη διάρκεια της 3ης αναμέτρησης κόντρα στους Βάσκους, όταν αντικατέστησε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σάσα Πάβλοβιτς ανδρώθηκε μπασκετικά στην Παρτιζάν και βλέπει την επιστροφή του στο Βελιγράδι θετικά, καθώς θα έχει ακόμα μια ευκαιρία ν’ αποδείξει πράγματα και σημεία του ταλέντου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.