ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο συμβόλαιο σε Μπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πρώτη συζήτηση με τον Μάρκους Μπεργκ, σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2019 με αυξημένες απολαβές.

Νέο συμβόλαιο σε Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ αυτά τα τρία χρόνια, που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, έχει προσφέρει ουκ ολίγα πράγματα. Ο Σουηδός φορ έχει «ξελασπώσει» το «τριφύλλι» πολλές φορές. Για τον λόγο αυτό στο «πράσινο στρατόπεδο» θέλουν να χτίσουν την ομάδα των επόμενων χρόνων πάνω στον Μάρκους Μπεργκ.

Για το λόγο αυτό οι δύο πλευρές έκαναν μία πρώτη κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα. Βέβαια, κάτι συγκεκριμένο δεν ειπώθηκε στη συνάντηση αυτή αλλά και οι δύο πλευρές φάνηκαν θετικές. Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», προτείνει στον Μάρκους Μπεργκ ένα συμβόλαιο που θα λήγει το 2019 και οι απολαβές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.