ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

Ζήτησαν εκκένωση διαιτητές και αστυνομία

Τα υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου του ερασιτέχνη ΟΣΦΠ και πρώην... αρχιοπαδού, οδήγησαν στη διακοπή τον τελικό στην Α1 μπάσκετ γυναικών, 5' 33'' πριν από το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 44-29 υπέρ των φιλοξενούμενων. Εντολή από την αστυνομία και τους διαιτητές για εκκένωση του γηπέδου.

Ζήτησαν εκκένωση διαιτητές και αστυνομία

Κατά τη διάρκεια του δ’ δεκαλέπτου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», το ματς διεκόπη.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με την υπεύθυνη της αποστολής των ερυθρολεύκων να κάνει έντονα παράπονα στους διαιτητές της αναμέτρησης,

Παρά τις διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και τους διαιτητές, τα συνθήματα δεν σταμάτησαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή στο ματς και την αποστολή του Ολυμπιακού ν’ αποχωρεί από το παρκέ.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής έδωσαν στη συνέχεια ρητή εντολή, για να υπάρξει εκκένωση του γηπέδου, κάτι που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του κλειστού «Π. Γιαννακόπουλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.