ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καυτός» Φελντέιν

Ο Τζέιμς Φελντέιν, ήταν από τους κορυφαίους στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κολοσσό, μετά από τρία ματς απέναντι στη Λαμποράλ, όπου η απόδοση του δεν ήταν αυτή που μας είχε συνηθίσει.

«Καυτός» Φελντέιν

Ο Δομινικανός άσος του Παναθηναϊκού, πήρε και πάλι το «όπλο» του και «σκότωσε» την ομάδα της Ρόδου, με 5/7 τρίποντα και 20 συνολικά πόντους.

Ο Φελντέιν, μετά από τα τρία παιχνίδια απέναντι στη Λαμποράλ, όπου ήταν απελπιστικά άστοχος, 2/7 δίποντα και 1/9 τρίποντα, έδειξε και πάλι το καλό του πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι, όντας ένας από τους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Η αλήθεια είναι, πως από τους «πράσινους» έλειψαν τα «φαρμακερά» τρίποντα του Δομινικανού στη σειρά με τους Ισπανούς, αλλά στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου, ήταν και πάλι ο γνωστός Φελντέιν.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο άσος του «τριφυλλιού», θα είναι άλλωστε ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του Πεδουλάκη, ενόψει και των τελικών του πρωταθλήματος, καθώς είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά έξω από τα 6.75μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.