ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρία ακόμα έμειναν…

Όσο και αν θέλουμε να μη το πιστεύουμε, τρία-ίσως και λιγότερα-παιχνίδια απέμειναν, για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Το ΟΑΚΑ πρέπει να γεμίσει, ούτως ώστε να αποχαιρετήσει το μεγάλο αρχηγό.

Τρία ακόμα έμειναν…

Τα ψέματα τέλειωσαν. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, φτάνει πιο κοντά στο τέλος, όσο ποτέ. Με δεδομένο το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, αλλά και τα δύο ή ένα, στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, ο «3D», ετοιμάζεται να πει αντίο στα παρκέ και ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού, οφείλει, έχει χρέος να βρεθεί στο κλειστό, να φέρει τα παιδιά του, προκειμένου να δει από κοντά τον μεγάλο, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Δικαιολογίες, δεν υπάρχουν, ούτε χρόνος. Το ΟΑΚΑ πρέπει να γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όσα ματς απομένουν. Μη ξεχνάτε, μας λείπει κάτι, μόνο όταν δεν το έχουμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.