ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε ειδικό γιατρό ο Τελάντερ

Τη βοήθεια από ειδικό γιατρό στο εξωτερικό, ζήτησε ο Ράσμους Τελάντερ, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα.

Σε ειδικό γιατρό ο Τελάντερ

Ο Δανός στόπερ του Παναθηναϊκού, έλειψε από την προπόνηση της Πέμπτης, για να βρεθεί στο εξωτερικό και να δει ειδικό γιατρό, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα.

Ο Τελάντερ, έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο και επιθυμία του ίδιου, αλλά και της ομάδας, είναι να ξεπεραστεί οριστικά.

Ήδη, ο αμυντικός του τριφυλλιού» είναι γνωστό πως θα απουσιάσει από τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ και ελπίδα όλων, είναι, με την επιστροφή του στην Αθήνα να έχει λύσει το πρόβλημα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τελάντερ θα χρειαστεί εκτός των άλλων και ειδικές θεραπείες, ώστε να αγωνιστεί χωρίς ενοχλήσεις και φόβο για νέα ζημιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.