ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξέλιξη; Μηδενική…

Ο Αντρέα Στραματσόνι, ήρθε στον Παναθηναϊκό, στα μέσα Νοεμβρίου, τώρα διανύουμε τον Μάιο και ακόμα το «τριφύλλι» ψάχνεται αγωνιστικά.

Εξέλιξη; Μηδενική…

Πληθαίνουν οι «αμφισβητίες» προς το πρόσωπο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει έναν τρόπο, να πείσει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να της αλλάξει το πρόσωπο προς το καλύτερο.

Ο Ιταλός ήρθε το Νοέμβρη, η διοίκηση τον στήριξε-όπως συνηθίζει-με κάθε τρόπο, έφερε αρκετούς παίκτες, αποδέσμευσε όσους δεν ήθελε ο Στραματσόνι, ωστόσο η εικόνα της ομάδας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, μάλλον η ίδια ή χειρότερη είναι.

Με δεδομένο, πως ο Γιάννης Αλαφούζος, στηρίζει με επιμονή τις επιλογές του, οι φίλοι του «τριφυλλιού» κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς δε βλέπουν προκοπή. Η επικείμενη έλευση του Ζιλμπέρτο, αφήνει χαραμάδες… αισιοδοξίας, ωστόσο η τάση που επικρατεί, δεν είναι θετική.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.