ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο Ευρωπαϊκό του Λονδίνου ο Κουλούρης

Για το Λονδίνο θα αναχωρήσει το ερχόμενο Σάββατο (14/5), ο διεθνής κολυμβητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρης Κουλούρης, ως μέλος της αποστολής της Εθνικής ομάδας, που θα δώσει το «παρών» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών.

Στο Ευρωπαϊκό του Λονδίνου ο Κουλούρης

Ο Κουλούρης, θα αγωνιστεί στα 100 και στα 200μ. πρόσθιο και θα είναι ο πρώτος αθλητής του Παναθηναϊκού μετά από αρκετά χρόνια, που θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο κολυμβητής του «τριφυλλιού», στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν το διάστημα 16-22 Μαϊου, θα προσπαθήσει αρχικά να εξασφαλίσει την πρόκριση του στα ημιτελικά.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής κολυμβητής, λίγους μήνες πριν, είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...