ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αντρέα Στραματσόνι

«Φυσικά και εμπιστεύομαι τον Στιλ»

Ασπίδα προστασίας στον Λουκ Στιλ, ύψωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, με αφορμή το γκολ που δέχτηκε ο Άγγλος τερματοφύλακας στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

«Φυσικά και εμπιστεύομαι τον Στιλ»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Στιλ, τονίζοντας πως το λάθος ήταν ομαδικό.

Παράλληλα, ο Ιταλός, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί και δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός πως η θύρα 13 θα ανοίξει και πάλι.

Αναλυτικά μίλησε για:

-αν διαφοροποιούνται τα πλάνα του λόγω της ισοπαλίας με τον Πανιώνιο: «Όχι, χάσαμε μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη στα play off, αλλά συνολικά είναι έξι τα παιχνίδια και δεν αλλάζει το πλάνο μας».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι ασκείται έντονη κριτική για τον Λουκ Στιλ και το αν τον εμπιστεύεται: «Φυσικά και εμπιστεύομαι τον Λουκ Στιλ. Καταρχάς, δεν μου αρέσει να μιλάω για ατομικά λάθη. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι εδώ δεν ήταν λάθος μόνο του τερματοφύλακα. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που αναμίχθηκαν στη φάση, όπως ο Νάνο, ο Μολέδο, αλλά είναι ομαδικό το λάθος. Οπότε, μιλάμε για ομαδικό λάθος. Για να έχει φθάσει η μπάλα στον τερματοφύλακα σημαίνει ότι είχαμε κλειστεί και έγινε ομαδικά το λάθος».

-αν είναι τεστ το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει νικήσει σε κάποιο μεγάλο ματς ο Παναθηναϊκός φέτος: «Φυσικά, αλλά και κάθε παιχνίδι είναι τεστ και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε και ότι είμαστε Παναθηναϊκός. Από την άλλη πλευρά έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Οπότε, αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να αποτελέσει τεστ για εμάς».

-το αν αποτέλεσε μάθημα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, καθώς έγινε 2-2 το 2-0: «Ναι, αλλά φέτος πήραμε πολλά μαθήματα στη σεζόν. Επίσης, από κάθε παιχνίδι μπορείς να κρατάς κάτι. Είναι παιχνίδι-κλειδί, επειδή έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ».

-το αν είναι το παιχνίδι που θέλει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση: «Κατά τη γνώμη μου, εξαιρώντας τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο, υπό την έννοια ότι έχει καλούς παίκτες, ικανούς στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένοι, διότι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στον κενό χώρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε δύο ματς δεχθήκαμε πέντε γκολ από αυτήν την ομάδα. Θεωρώ, ότι αφού δεν πρόκειται να τον υποτιμήσουμε, αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».

-το αν αποκτά επιπλέον δύναμη ο Παναθηναϊκός με την παρουσία της Θύρας 13 που ήταν κλειστή στα τελευταία ματς: «Φυσικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ξέρουμε ότι μας δίνουνε πολύ δύναμη. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και για τους εαυτούς, αλλά και για να τους δώσουμε χαρά. Γι’ αυτό θέλουμε να πάρουμε μια νίκη για να τους ικανοποιήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.