Μπάσκετ

Ομάδα Πεδουλάκη 100%

Αν έχεις αθλητικά προσόντα, team spirit παίζεις ακόμα κι εις βάρος πιο προικισμένων συμπαικτών σου.

Παίκτες που κοιτάζουν περισσότερο το σουτ (Χέινς, Ουίλιαμς, Ραντούλιτσα) παρά την άμυνα βρέθηκαν στον πάγκο! Στη θέση τους έπαιξαν πιο αθλητικοί συνάδελφοί τους ακόμα κι αν έχουν το μισό ταλέντο ή αν είναι αδούλευτοι, π.χ Βινς Χάντερ. Τελικά αυτό που είδαμε χθες ήταν 100% ομάδα Πεδουλάκη που στο τέλος είπε ότι ακόμα προσπαθεί να μάθει τα plays.

Το αστείο είναι πως ούτε το προπονητικό τιμ του αντιπάλου μπορεί να σκαρφιστεί τι θα παρουσιάσει ο «Αρτζι» μιας κι η κατασκοπεία μηνών που γινόταν στο τριφύλλι αφορούσε τον τρόπο που η ομάδα κατέβαινε επί Σάλε! Το μόνο διάστημα που ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο γήπεδο ήταν όταν πάτησε γήπεδο ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα όπου οι οικοδεσπότες έτρεξαν για να εκμεταλλευτούν τα βαριά του πόδια, βρήκαν σουτ τρέχοντας ένα σερί 11-2, μείωνοντας σε 30-33.

Τον Βινς Χάντερ δεν πρέπει να τον υπολόγιζε ο Σφαιρόπουλος, στο πρώτο δεκάλεπτο ο «Αρτζι» είχε βάλει στο «5» και τον νεαρό (τι…καρφωματάρα έκανε στο 2ο λεπτό) και τον Γκιστ και τον Φώτση. Τους δύο τελευταίους τους γνωρίζουμε, η απόλυτη συγκέντρωση του Βινς μας εξέπληξε, με τον παίκτη να έχει άριστο πρόσημο (5 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 1 μπλοκ, 1 ασίστ, τέλειες αμυντικές θέσεις, προσφέροντας πολύτιμες ανάσες για 8 λεπτά στους μπαρουτοκαπνισμένους).

Exit mobile version