ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μάρκους Μπεργκ

«Δεν υπάρχουν περιθώρια, πάμε για τη νίκη»

Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Μάρκους Μπεργκ.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια, πάμε για τη νίκη»

Ο Σουηδός άσος, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport», για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως στον αγωνιστικό χώρο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και αυτό μας δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση που δεν νικήσαμε. Όσο κυλούσε ο χρόνος και δεν σκοράραμε, οι αντίπαλοι αμύνονταν όλο και πιο μαζικά. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι δεν λειτούργησε, δεν μπορώ να το κάνω. Ίσως έπρεπε να ήμασταν πιο.. απεγνωσμένοι στην τελική προσπάθεια».

Για τον λόγο που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να… σκοτώσει τον αντίπαλο: «Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες. Ήταν διαφορετικά σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα με τον Πανιώνιο, όπου δεν ήμασταν καλοί. Εκεί δεν είχαμε φάσεις, αλλά με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερες φορές».

Για το αν τους επηρεάζουν τα αρνητικά αποτελέσματα με τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν μας έχει επηρεάσει. Είμαστε δυνατοί και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία και σκόραρε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό, αλλά μπορούμε να αξιοποιούμε τις δικές μας ευκαιρίες».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι΄ αυτό που μπορούν να αλλάξουν: «Πρώτα απ΄ όλα να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, είναι απαραίτητο αυτό. Υποδεχόμαστε την ΑΕΚ και δεν έχουμε άλλο περιθώριο, πρέπει να νικήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.