ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρχίζει να δείχνει το τι μπορεί να κάνει

Σημείωσε το πρώτο του γκολ με τα πράσινα, έδωσε βοήθειες όπου τον χρειάστηκε η ομάδα και ήταν από τους κορυφαίους του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αρχίζει να δείχνει το τι μπορεί να κάνει

Ο λόγος φυσικά, για τον Ρόμπιν Λουντ, τον Φινλανδό που το βράδυ της Δευτέρας έκανε μία από τις πιο γεμάτες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, απέναντι στην ΑΕΚ. Ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού», αγωνίστηκε ως εσωτερικός χαφ στο 4-4-2 με ρόμβο του Αντρέα Στραματσόνι και εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, έπρεπε να δίνει και βοήθειες στο αριστερό άκρο, στηρίζοντας αρκετές φορές τον Νάνο.

Ο Λουντ, ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», με το πρώτο του γκολ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στο 11ο λεπτό, να του δίνει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση, ώστε να κάνει μία μεστή εμφάνιση.

Παντού στο γήπεδο, αν και αργός, κυνήγησε αρκετές μπαλιές, έπαιξε με απλές πάσες προσπαθώντας να βρει τους συμπαίκτες του χωρίς ρίσκο και ήταν η ήρεμη δύναμη στο κέντρο του Παναθηναϊκού, δείχνοντας σημάδια της αξίας του.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φινλανδός μέσος, αγωνίστηκε και στα 94 λεπτά του ντέρμπι, είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει και έκανε μόλις ένα λάθος σε όλο το παιχνίδι, τα λιγότερα από όσους αγωνίστηκαν από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Ο Λουντ, ο οποίος για να λέμε και την αλήθεια, δεν είχε δείξει τρομερά πράγματα στους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα, δείχνει ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό και κάτι μας λέει, πως μπορεί με παιχνίδια στα πόδια του, να «χτυπήσει» την πόρτα της βασικής ενδεκάδας από τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, ο 22χρονος Φινλανδός ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος της χώρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.