ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:15, Panathinaikos24.gr, Novasports1)

Παιχνίδι «τελικός» στην Τούμπα

Τη νίκη που θα τον φέρει στα προκριματικά του Champions League, ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Παιχνίδι «τελικός» στην Τούμπα

Οι «πράσινοι», με τις πολλές απουσίες και με στόχο μόνο τη νίκη, πηγαίνουν στην Τούμπα για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζουν πως μόνο με νίκη σήμερα, παίρνουν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και θα τα δώσουν όλα για να το πετύχουν.

Η μεγαλύτερη απουσία για το «τριφύλλι», είναι εκείνη του Μάρκους Μπεργκ που είναι τιμωρημένος και έχει αναχωρήσει για τη Σουηδία, κάτι που ισχύει και για τον Στάθη Ταυλαρίδη ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάικλ Εσιέν έφυγε χθες για το Μιλάνο, ο Σάντσεθ δεν υπολογίζεται και επίσης έμεινε εκτός, όπως και οι Καλτσάς και Ευαγγέλου, ενώ λόγω τραυματισμών απουσιάζουν οι Τελάντερ, Πράνιτς.

Στα ευχάριστα η επιστροφή του Ρόμπιν Λουντ μετά την τιμωρία, ενώ στην αποστολή είναι και ο Βιγιαφάνιες που περιμένει να δει αν θα μειωθεί ποινή του μετά την κόκκινη απέναντι στην ΑΕΚ, ώστε να αγωνιστεί απόψε.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Στιλ στην εστία, τους Μέστο, Νάνο, Μολέδο και Κουτρουμπή στην τετράδα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Ζέκα, Αμπέντ, Λουντ και Εβαντζελίστα (ή Βιγιαφάνιες).

Τέλος, ο Σεμπάστιαν Λέτο θα αγωνιστεί στην επίθεση, με παρτενέρ έναν εκ των Πέτριτς και Κλωναρίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.