ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Διαφορετικοί τη νέα σεζόν χωρίς τον αρχηγό»

Ο Τζέιμς Φελντέιν αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το χαμένο τίτλο του πρωταθλήματος και την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Φελντέιν: «Διαφορετικοί τη νέα σεζόν χωρίς τον αρχηγό»

Ο Δομινικανός γκαρντ, δήλωσε χαρούμενος και ευτυχισμένος για το γεγονός πως αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν, που δεν θα είναι η ίδια χωρίς τον αρχηγό.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο αυτό που βιώνουμε τώρα. Πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτός είχε όλη την τύχη με το μέρος του. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που βρεθήκαμε στο ίδιο γήπεδο με τον Διαμαντίδη στο τελευταίο του παιχνίδι.

Θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα τη νέα χρονιά, ειδικά αφού θα λείπει ο αρχηγός μας. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε σκληρά τη νέα χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.