ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ

Ενα «τούρμπο» για τον Παναθηναϊκό

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» και το Panathinaikos24.gr, περνάει από «σκανάρισμα» τον 24χρονο αμυντικό του Ατρομήτου.

Ενα «τούρμπο» για τον Παναθηναϊκό

Γεννημένος στις 21 Μαΐου του 1992, ο νεαρός μπακ του Ατρομήτου, έχει κάνει μεγάλα «άλματα» τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του και έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην παρουσία του στο Περιστέρι, δείχνει να έχει το μέλλον μπροστά του.

Με καλές εμφανίσεις και γεμάτες σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια, ο Κιβρακίδης έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Αντρέα Στραματσόνι εισηγήθηκε την απόκτηση του, καθώς βλέπει τον αντικαταστάτη του Μέστο στα επόμενα χρόνια.

ÊÉÂÑÁÊÉÄÇÓ ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ KIVRAKIDIS ATROMITOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Στα 24 του χρόνια, με ύψος 1.70 μ. και με δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας, ο γεννημένος στο Βερολίνο, Κυριάκος Κιβρακίδης είναι από τις εκπλήξεις του Ατρομήτου τις τελευταίες δύο σεζόν, κάνοντας τον Παναθηναϊκό να δείξει το ενδιαφέρον του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταχύτατος, «μαχητής» μέσα στο γήπεδο και δυνατός στο επιθετικό κομμάτι ο νεαρός άσος έχει όλες τις προοπτικές να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα, αν και θέλει φυσικά ακόμα δουλειά.

ÁÌÁÑÁÍÔÉÄÇÓ ÊÉÂÑÁÊÉÄÇÓ ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ AMARANTIDIS KIVRAKIDIS ATROMITOS - VERIA (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Ο Κιβρακίδης, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Βατερού, πριν πάρει την πρώτη του μεταγραφή για τους Πόντιους Κατερίνης το καλοκαίρι του 2011.

Εκεί, ο δεξιός μπακ έκανε καλές εμφανίσεις και τράβηξε το ενδιαφέρον του Ηρακλή, που τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2012. Στο «Γηραιό» ο Κιβρακίδης δεν πήρε πότε τις ευκαιρίες που θα ήθελε και έτσι αποφασίστηκε ο δανεισμός του στον Αιγινιακό, την ομάδα που τον βοήθησε να ξεχωρίσει.

ÌÏÕÄÏÕÑÏÃËÏÕ ÊÉÂÑÁÊÉÄÇÓ ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÑÁÊÉÊÏÓ MOUDOUROGLOU KIVRAKIDISATROMITOS - PANTHRAKIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Στον Αιγινιακό, ο 23χρονος αμυντικός βρίσκει αυτό ακριβώς που θέλει. Μία ομάδα έτοιμη να του δώσει τις ευκαιρίες και ένα τεχνικό επιτελείο που πιστεύει στον ίδιο. Τον Ιανουάριο του 2014 και μετά από συνεχόμενους δανεισμούς ο Ηρακλής παραχωρεί τον παίκτη στον Αιγινιακό με κανονική μεταγραφή, σε ένα μεγάλο λάθος όπως αποδείχτηκε της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Προς το φινάλε του 2013, ο Κιβρακίδης «αναγκάζει» τους ανθρώπους του Ατρομήτου να τον παρακολουθήσουν και τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς, η πρώτη μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός, αφού το τμήμα σκάουτινγκ έχει πει τα καλύτερα λόγια τον ίδιο.

Στις 30 Ιανουαρίου, ο νεαρός μπακ γίνεται και με τη «βούλα» παίκτης της ομάδας του Περιστερίου και υπογράφει συμβόλαιο 3.5 ετών, ενώ από την πρώτη στιγμή δείχνει έτοιμος για «σκληρή» δουλειά, ώστε να μπει στα πλάνα του νέου προπονητή.

1130250

Το πρώτο μισό εκείνης της χρονιάς, δεν έχει πολλές εμφανίσεις για τον ίδιο, κάτι λογικό θα σκεφτεί κανείς, αλλά η επόμενη χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική. Με τον Σα Πίντο πλέον στην άκρη του πάγκου, ο Κιβρακίδης αρχίζει και παίρνει ευκαιρίες και καταφέρνει να πείσει τον προπονητή του, κερδίζοντας σιγά σιγά θέση στη βασική ενδεκάδα. Η σεζόν 2014-2015, ολοκληρώνεται με 27 εμφανίσεις για τον ίδιο στο ελληνικό πρωτάθλημα και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Κιβρακίδης έδειξε και πάλι τις ικανότητες του αγωνιζόμενος και πάλι ως ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας του Περιστερίου, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει να τον πιστεύει τόσο, που δηλώνει πως μπορεί να γίνει το επόμενο μπακ της Εθνικής.

Ο ίδιος πάντως, κρατάει το κεφάλι χαμηλά δεν είναι τύπος που του αρέσουν οι πολλές δηλώσεις και είναι έτοιμος να δουλέψει για να πετύχει το στόχο του.

ÊËÙÍÁÑÉÄÇÓ ÊÉÂÑÁÊÉÄÇÓ ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.