ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΑΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ

Τον θέλει όλο… δικό του!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αγοράσει και το υπόλοιπο ποσοστό για τα δικαιώματα του Μάρκους Μπεργκ, το οποίο διατηρεί το Αμβούργο.

Τον θέλει όλο... δικό του!

Οι «πράσινοι», σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», έκαναν μία πρώτη επαφή για να αποκτήσουν το υπόλοιπο ποσοστό του Σουηδού από τον Αμβούργο.

Θυμίζουμε ότι πριν 3 χρόνια που ήρθε ο Μπεργκ στο «τριφύλλι», οι «πράσινοι» πήραν τον παίκτη δίχως να δαπανήσουν χρήματα όμως η γερμανική ομάδα κράτησε το 35% του ποδοσφαιριστή, ενώ ένα 12,5% διατήρησε η πλευρά του Μπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη επαφή που είχε ο Παναθηναϊκός με το Αμβούργο δεν συζητήθηκαν οικονομικά στοιχεία. Εκείνο πάντως που μπορεί να κάνει τη γερμανική ομάδα να το συζητήσει, είναι το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν έχουν διάθεση να πουλήσουν τον παίκτη, παρά μόνο αν έρθει πρόταση που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορεί να απορριφθεί.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.