ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ψηλά στο draft ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Εκτίναξη του Γιώργου Παπαγιάννη στο draft του ΝΒΑ, με τις εκτιμήσεις να τον φέρνουν στο Ν.35 της λίστας!

Ψηλά στο draft ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, μόνο απαρατήρητος δεν περνάει στις ΗΠΑ και από κει που γινόταν κουβέντα για το αν θα έμπαινε καν στο draft, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, ενδέχεται να φτάσει στο Ν.35.

Η παρουσία του 19χρονου στις προπονήσεις των ομάδων του ΝΒΑ όλο αυτό το διάστημα, ανέβασε τις μετοχές του κατακόρυφα και πλέον οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εκτόξευση του άσου του Παναθηναϊκού.

Αν ο Παπαγιάννης φτάσει σε αυτή τη θέση, δικαίωμα επιλογής έχουν οι Boston Celtics, οι οποίοι διατηρούν δικαίωμα να τον ανταλλάξουν με παίκτη από τους Minesota Timberwolves.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση η «περιπέτεια» του νεαρού άσου στις ΗΠΑ, δε θα τελειώσει σύντομα, αφού όπως όλα δείχνουν, θα απασχολήσει πολύ στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, πράγμα λογικό, αφού είναι ένα παιδί με τεράστια προσόντα και ταλέντο.

Όπως είναι φυσικό, από πλευράς Παναθηναϊκού, τηρείται στάση αναμονής, καθώς είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στον «εξάστερο» αν δε βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.