ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένας 23χρονος κοσμοπολίτης

Είναι εντυπωσιακή η «καλή» πρόταση από την Κίνα για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη τη στιγμή που ο παίκτης προέρχεται από άσχημη χρονιά.

Ένας 23χρονος κοσμοπολίτης

Αν ισχύει η πρόταση από την Κίνα με λεφτά που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο παίκτης θα παραχωρηθεί συνεχίζοντας την παράδοση των Καπίνο, Μαυρία, Καρέλη που έφεραν στα ταμεία της ΠΑΕ επταψήφια κέρδη!

Σ’ αντίθεση με τους συμπαίκτες του ο «Βέλγος» θα πάρει (;) μεταγραφή δίχως να έχει στις πλάτες του σούπερ σεζόν, ίσα ίσα που βάση του πληθωρικού του ταλέντου ήταν «άφαντος» φέτος (2 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο όπου ήταν ο πρώτος πράσινος σκόρερ). Ποδοσφαιριστής σύγχρονος, που κάθε άλλο βάζει τα χέρια στη μέση όταν η ομάδα αμύνεται, τρέχει γρήγορα με τη μπάλα στα πόδια, στα 23 του μόλις ετοιμάζεται να σφραγίσει στο διαβατήριό του στάμπα «κοσμοπολίτη».

Γαλλία, Βέλγιο, Ελλάδα, Κίνα (;) είναι διαδρομές που σε τόσο νεαρή ηλικία δύσκολα κάνεις. Η Λιλ το 2012 διέγνωσε το ταλέντο του ταχύτατου εξτρέμ δίνοντας 1.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ, «εκπαιδευόμενος» 12 μήνες στις σχολές της κεντρικής Ευρώπης ο μικρός τη σεζόν 2013-2014 φάνταζε ως ο πιο πολλά υποσχόμενος παίκτης του Γιάννη Αναστασίου συνδυάζοντας ταχύτητα, εκτέλεση, τσαγανό, άριστη τακτική συμπεριφορά (πόσες και πόσες φορές δεν τον είχαμε δει να γυρνάει σε θέσεις μέσα δεξιά;) φανερώνοντας πολλές φορές την ευρωπαϊκή του αύρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντί να τσαντίζεται και να ξενερώνει που έπαιζε βασικός ο Καρέλης κι όχι αυτός κάθε φορά που ο προπονητής του τον χρησιμοποιούσε τα έδινε όλα, χαρακτηριστικά θυμόμαστε το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης που μπήκε αλλαγή στο 85΄ κι ως το τέλος του ματς είχε πρωταγωνιστήσει σε πέντε (!) τελικές προσπάθειες. Το παιδί ντρίμπλαρε, σκόραρε, έβγαζε ασίστ, στριφογύριζε με τη μπάλα στα πόδια με μια σιγουριά που πρόδιδε την προκοπή που είδε μαθαίνοντας τα βασικά του αθλήματος μακριά από τη χώρα μας που συνήθως βιάζεται ν’ αναδείξει σταρ πριν καλά –καλά αυτοί γίνουν ποδοσφαιριστές!

Όπως όλα δείχνουν το όνομά του θα μεγαλώσει τον λυπηρό κατάλογο των μεγάλων, χαμένων για τον Παναθηναϊκό ταλέντων. Δυστυχώς έπεσε –και- θύμα συγκυριών αφού είδε να φεύγουν από το κλαμπ όλοι οι άνθρωποι που τον βοήθησαν (Αναστασίου, Ρούτερ) και τον πίστεψαν (Νταμπίζας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.