ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σφάζονται για Ιμπάρμπο»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, πέρα από τον Παναθηναϊκό και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός θέλουν να αποκτήσουν τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

«Σφάζονται για Ιμπάρμπο»

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας  «La nuova sardegna», επισημαίνει ότι για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες τόσο από το εξωτερικό όσο κι από την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τον Παναθηναϊκό για τον Κολομβιανό ενδιαφέρεται τόσο ο ΠΑΟΚ όσο κι ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο δημοσίευμα:

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μετά τη Ρόμα, τη Γουέστ Χαμ και την Ατλέτικο Νασιονάλ, ο Ιμπάρμπο χορεύει μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ο Κολομβιανός είχε δώσει το ‘ok’ στον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τη ρήτρα αγοράς να είναι έξι εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν.

Στη διαπραγμάτευση είναι επίσης και ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα που ανήκει σε έναν Ρώσο μεγιστάνα. Επίσης, ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Καποτζούκα (σ.σ τεχνικός διευθυντής της Κάλιαρι), προσφέροντας πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Από την Ισπανία, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βαλένθια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.