ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απαντάει θετικά ο Κολομβιανός

Προβάρει τα πράσινα ο Ιμπάρμπο

Κορυφώθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο και πλέον απομένει το «ΟΚ» του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Προβάρει τα πράσινα ο Ιμπάρμπο
Ο Ρικάρντο Καλέρι βρίσκεται από προχθές στη χώρα μας με σκοπό να κλείσει τη μεταγραφή του πελάτη στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί αρκετά σύντομα.

Η χθεσινή ήταν μία καθοριστική ημέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών κορυφώθηκαν και πλέον αυτό που απομένει είναι να δώσει το «ΟΚ» ο παίκτης στους όρους του συμβολαίου.

Όπως φαίνεται, ο Ιμπάρμπο θα απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό αύριο-μεθαύριο και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να υπογράψει το συμβόλαιο του, ώστε να ολοκληρωθεί ως δανεισμός του στο «τριφύλλι» από την Κάλιαρι.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.