ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Καίγεται το χαρτί του Γκιρτζίκη!

Εντονότατη δυσαρέσκεια και μούδιασμα προκάλεσε το αποτέλεσμα της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις Ενώσεις και τις ΠΑΕ που στηρίζουν την υποψηφιότητα Γκιρτζίκη, με αποτέλεσμα να αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του!

Καίγεται το χαρτί του Γκιρτζίκη!

Το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ που αποτέλεσε ξεκάθαρο μήνυμα ήττας στις εκλογές του Οκτώβρη για το «σύστημα» και την διοίκηση Γκιρτζίκη, προκάλεσε εντονότατη δυσαρέσκεια και μούδιασμα σε πολλούς: Στην «παράταξη» και τους στενούς συνεργάτες του νυν προέδρου, στις Ενώσεις που τον ακολουθούν (οι οποίες ένιωθαν δυνατότερες απ’ ότι στην πραγματικότητα είναι), καθώς και στις ΠΑΕ που τον στηρίζουν, προεξάρχοντος του Ολυμπιακού, ο οποίος ναι μεν δεν έχει δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του στον Γκιρτζίκη, ωστόσο εξυπακούεται ότι τάσσεται υπέρ του, από τη στιγμή που οι «απέναντι» είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE