ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ

Σήμερα στην Αθήνα ο Γουακάσο

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα βρίσκεται στην Αθήνα την Δευτέρα το βράδυ, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Σήμερα στην Αθήνα ο Γουακάσο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footballmadeinghana.com», ο Μουμπάρακ Γουακάσο αναμένεται να φτάσει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής το στο «τριφύλλι». Ο Γκανέζος θα έρθει για να περάσει τις καθιερωμένες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει και το ξένο δημοσίευμα, ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε τον ποδοσφαιριστή από την εποχή που βρισκόταν στην Ίντερ και τώρα βρήκε την ευκαιρία να τον αποκτήσει.

Όπως έχει τονιστεί και τις προηγούμενες μέρες, ο Γουακάσο αποτελεί «τελειωμένη» μεταγραφή, αρκεί φυσικά να περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις. Βέβαια, αν δεν μπουν υπογραφές κανένας δεν πρέπει να είναι 100% σίγουρος για μία μεταγραφή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.