ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άρχισαν τα δύσκολα…

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, ξεκινώντας με πολύ… μπάλα!

Άρχισαν τα δύσκολα…

Ο Παναθηναϊκός έφτασε νωρίτερα το απόγευμα στο Τέχελεν, με τον Αντρέα Στραματσόνι, να μη χάνει ούτε… λεπτό, από το χρόνο, αφού η ομάδα μετά από λίγο, πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, επί ολλανδικού εδάφους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τον συνεργάτη του «Στράμα», Φεντερίκο Πανοτσίνι να δίνει συνεχώς εντολές στους παίκτες, ζητώντας τους καλά «ανοίγματα» και όταν αυτοί ανταποκρίνονταν, τους επιβράβευε.

Διπλό για 25 λεπτά!

Μετά τις ασκήσεις και παρά την κούραση από το ταξίδι, το… μενού, περιλάμβανε μπάλα. «Οικογενειακό» διπλό στο μισό γήπεδο, με αντιπάλους τους «πράσινους» (Στιλ, Ιβάνοφ, Αμπέντ, Κουτρουμπής, Βλαχοδήμος, Λουντ, Χουχούμης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μέστο, Μαυρομάτης και τους «πορτοκαλί» (Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Στάϊκος, Ευαγγέλου, Βιγιαφάνιες, Μολέδο, Λέτο, Μπουμάλ, Γ. Αγγελόπουλος, Ζέκα, Μίγγος.

Το ματς… ήρθε ισόπαλο (3-3), με τα γκολ να πετυχαίνουν για τους «πράσινους», ο Λουντ μετά από ωραία ντρίμπλα στον Μολέντο, Χατχηγιοβαννής μετά από σέντρα του Βλαχοδήμου και Βλαχοδήμος, μετά από σέντρα του Μέστο, στο κορυφαίο γκολ της «αναμέτρησης». Για τους «πορτοκαλί» σκόραραν οι Βιγιαφάνιες, Μαρινάκης μετά από σέντρα του «Βίγια» και ο Μίγγος.

Το διπλό είχε και ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο, αυτό του περιορισμού των τριών επαφών, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έπρεπε να αντιδρούν γρήγορα και με αποτελεσματικότητα.

Οι «πράσινοι» θα ξεκουραστούν απόψε το βράδυ και από αύριο θα μπουν σε κανονικό… πρόγραμμα προετοιμασίας με διπλές και πιο… επίπονες προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ