ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΤΙΚΗ

Τα πρώτα δείγματα του Ιβανόφ

Η πρώτη προπόνηση στο Τέχελεν ήταν και η πρώτη μας ευκαιρία να δούμε τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό, που είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο έως τώρα.

Τα πρώτα δείγματα του Ιβανόφ

Ένα είναι το νέο πρόσωπο – εκτός των νεαρών που ήρθαν μαζί – στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο Ιβάν Ιβανόφ (με τόνο στο «ο», όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος και όχι Ιβάνοφ). Και είναι λογικό, μέχρι να έρθουν και τα υπόλοιπα (Ιμπάρμπο και Χουλτ είναι με τα… εισιτήρια στο χέρι) να πηγαίνει το μάτι μας πάνω στον Βούλγαρο αμυντικό. Και ο κόσμος, άλλωστε, θέλει να μαθαίνει όσο πιο πολλά μπορεί.

Τα… παθήματα προηγούμενων χρόνων έχουν γίνει μαθήματα. Γι’ αυτό και τα λόγια θα πρέπει να είναι μετρημένα. Ούτε «παιχταράς» από μία προπόνηση, ούτε «παλτό» από δύο προπονήσεις. Πρώτη εντύπωση για τον Ιβανόφ; Θετική. Δύο φορές στο διπλό σταμάτησε σίγουρα γκολ, διώχνοντας τη μπάλα πάνω απ’ τη γραμμή. Δείχνει να είναι αρκετά επιθετικός. Αυτό που λέμε… aggressive.

Και μιλάει πολύ. Κατευθύνει. Το έκανε αρκετά στην προπόνηση της Τετάρτης, έστω κι αν ήταν μόλις η δεύτερη με την ομάδα και καλά – καλά δεν ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του. Θα δούμε περισσότερα και θα έχουμε καλύτερη άποψη όσο οι μέρες θα κυλούν εδώ στην Ολλανδία. Και κυρίως, όταν τον δούμε στα φιλικά παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ