ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λάτιν «μάχες» στο πινγκ πονγκ (Pic)

Σε αγώνα πινγκ-πονγκ επιδόθηκε η λάτιν παρέα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να ανεβάζει και σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Λάτιν «μάχες» στο πινγκ πονγκ (Pic)

Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που τους έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι φρόντισαν να τον εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο οι λάτιν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα οι Λέτο, Ζέκα, Βιγιαφάνιες και Νάνο, επισκέφθηκαν την τραπεζαρία του πινγκ-πονγκ που βρίσκεται μέσα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαμένουν οι «πράσινοι» στο Τέχελεν της Ολλανδίας και αφού χωρίστηκαν σε ζευγάρια δοκίμασαν τις δεξιότητές τους.

Μάλιστα ο Λούκας Βιγιαφάνιες ανέβασε και σχετική φωτογραφία με τους υπόλοιπες ποδοσφαιριστές της παρέας στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, γράφοντας, πως δόθηκαν «μάχες» μέχρι να αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα, με τα σχόλια ανάμεσα σε άλλους συμπαίκτες να είναι άκρως χιουμοριστικά.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φωτογραφία…

Χωρίς τίτλο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.