ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

«Είπα το ναι όταν μίλησα με τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ενώ αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο στην τελευταία συνάντηση, πριν πέσουν οι υπογραφές.

«Είπα το ναι όταν μίλησα με τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο»

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί το 3ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη σεζόν και μιλώντας στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού», ενώ αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο που όπως αποδείχθηκε, ήταν καταλυτική για να πάρει τη θετική απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα και του υποσχέθηκα πως αν αποφασίσω να μείνω στην Ευρώπη αυτό θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό και για εκείνον προσωπικά. Και αυτό έγινε, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για την τελευταία συνάντηση και τη συνομιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Στο τελευταίο μας ραντεβού ήταν «παρών» και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Όταν μου μίλησε και εκείνος είπα: «τέλος, πάω στον Παναθηναϊκό». Είναι ο πιο ιστορικός παράγοντας στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι σέβονται και αποτέλεσαν μεγάλη τιμή για εμένα τα λόγια του. Νιώθω τόσο μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορούσα να μην τον ακούσω».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η πιο επιτυχημένη της τελευταίας εικοσαετίας. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μέρος αυτής της σπουδαίας ιστορίας και είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Παλαιότερα έφτασα κοντά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί».

Κλείνοντας, απέφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις, λέγοντας πως: «Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Έχω μεγάλο κίνητρο να πετύχω στον Παναθηναϊκό και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του νέου προπονητή μου, Αργύρη Πεδουλάκη. Υγεία να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.