ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παύλος σε Μπουρούση: «Τελείωνε και έλα στον Παναθηναϊκό»

Οι λέξεις του Παύλου Γιαννακόπουλου που έκαναν τον Γιάννη Μπουρούση να το πάρει απόφαση και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Παύλος σε Μπουρούση: «Τελείωνε και έλα στον Παναθηναϊκό»

Ο ιστορικός παράγοντας μίλησε με τον διεθνή σέντερ και λίγα λόγια αρκούσαν για να τον πείσουν, κάτι που δήλωσε και ο ίδιος. Δεν είναι τυχαίο, όμως, ότι μέχρι και την μεσημεριανή πρόταση των Ουόριορς, για συμβόλαιο ενός έτους, αρνήθηκε ο 32χρονος για να φορέσει, τελικά, τα πράσινα.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε επικοινωνία που είχε με τον Μπουρούση, του είπε το εξής απλό: «Τελείωνε και έλα στον Παναθηναϊκό». Η συνέχεια, είναι γνωστή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.