ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Πήγαμε καλά, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των «πρασίνων» αλλά επεσήμανε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.

«Πήγαμε καλά, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport-fm:

Το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ και την ετοιμότητα στα ευρωπαϊκά ματς: «Ήταν ένα θετικό τεστ για εμάς, νομίζω. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαζόμαστε για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, κάπως έπεσε η απόδοσή μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι σημαντικό. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε περίπου δυο εβδομάδες ακόμα για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις».

Το σύστημα με τρεις αμυντικούς: «Ο Παναθηναϊκός έχει δυο μέρη. Το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Στην Ευρώπη πρέπει να έχουμε περισσότερη αμυντική συνοχή. Είδατε, όμως, σήμερα ότι με τρεις σέντερ μπακ δεν ήμασταν αμυντικοί. Αντιθέτως, ήμασταν επιθετικοί».

Τις νέες μεταγραφές: «Όπως σας είπα όλοι έκαναν ένα θετικό παιχνίδι. Οι νέοι παίκτες πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουν το παιχνίδι της ομάδας και να συνυπάρξουν με τους νέους τους συμπαίκτες. Αυτό ισχύει για όλους, τον Ιμπάρμπο, τον Χουλτ, τον Ιβανόφ, τον Λεντέσμα. Αλλά είδαμε θετικά πράγματα. Για παράδειγμα είδατε την κλάση του Λεντέσμα και τις φανταστικές πάσες που κάνει. Κάποιες φορές είχε καλή συνεργασία με τον Μπεργκ, κάποιες φορές όχι, αλλά αυτά είναι πράγματα που θα φτιάξουν με τον καιρό».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.