ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ξένο μυθιστόρημα με δολοφονία παίκτη σε ματς του ΟΣΦΠ!

Ο Σκωτσέζος συγγραφέας Φίλιπ Κερ κυκλοφόρησε το νέο του μυθιστόρημα με το «Γ. Καραϊσκάκης» στο εξώφυλλο και στο οποίο παίκτης της Λόντον Σίτι χάνει τη ζωή του σε ματς με τον ΟΣΦΠ!

Ξένο μυθιστόρημα με δολοφονία παίκτη σε ματς του ΟΣΦΠ!

Το χέρι του Θεού» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Κέδρος», κάνει αναφορά σε μία φανταστική αγγλική ομάδα ονόματι Λόντον Σίτι αλλά και τον ΟΣΦΠ!

Η πλοκή του μυθιστορήματος εκτυλίσσεται, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου κατά την διάρκεια αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Λόντον Σίτι και του ΟΣΦΠ, παίκτης της αγγλικής ομάδας καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο και πεθαίνει… Τρομερά πράγματα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ