ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αργεντινού

Προβάρει τα «πράσινα» ο Ρινάλντι

Στροφή… 360 μοιρών, όσον αφορά το θέμα του Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Προβάρει τα «πράσινα» ο Ρινάλντι

Όπως αναφέρει το «Goal», ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε, όσον αφορά τον άσο της Αρχεντίνος Τζούνιορς και με τους χειρισμούς του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έχει καταφέρει να ανατρέψει το αρνητικό σκηνικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, ενώ πραγματοποιούνται επαφές με τους ανθρώπους της Τζούνιορς, προκειμένου να εξασφαλίσει το «τριφύλλι» το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (το υπόλοιπο ανήκει σε γραφεία μάνατζερ).

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, με τον Παναθηναϊκό πλέον να βρίσκεται μια ανάσα, από έναν ακόμα στόχο του, στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.