ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Είμαστε επικίνδυνοι με δύο σχήματα»

Απρόβλεπτος και επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Παναθηναϊκός όταν έχει δύο σχήματα, τόνισε ο Ιταλός τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Nova.

«Είμαστε επικίνδυνοι με δύο σχήματα»

Ο Παναθηναϊκός με πειστική εμφάνιση επικράτησε στο τελευταίο φιλικό πριν τα ευρωπαϊκά ματς, της Τσβόλε με 4-0 και ο Αντρέα Στραματσόνι έδειξε την ικανοποίησή του γι’ όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στη Nova, τόνισε πως του αρέσει το μοντέρνο ποδόσφαιρο και κάτι τέτοιο θα επιδιώξει να παίζει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Είμαστε έτοιμοι αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Να κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε σωστά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα αγωνιστικά σχήματα που έχει επιλέξει ως τώρα: «Θέλω η ομάδα μου να έχει 2 συστήματα. Το ένα το είδατε σήμερα και το άλλο με την Φενέρμπαχτσε. Ναι, πιστεύω πολύ πως στο μοντέρνο ποδόσφαιρο αν μία ομάδα ξέρει κι άλλο σύστημα μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη. Μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε δυο συστήματα. Φέτος θα μπορέσουμε να τα αξιοποιήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.