ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ζιλμπέρτο στο Ναό του Ποσειδώνα (pic)

Το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, επισκέφθηκε πρόσφατα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στα social media.

Ο Ζιλμπέρτο στο Ναό του Ποσειδώνα (pic)

Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο Ναό του Ποσειδώνα και όπως συνηθίζει από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, ενημέρωσε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Ζιλμπέρτο, μαζί με την φωτογραφία ανέβασε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γράφοντας: «Μπορεί να τρέχεις πολύ για τις υποχρεώσεις σου, αλλά βρες χρόνο να βρεις την προσωπική σου ηρεμία».

Que no meio de toda correria ,a gente sempre encontre um tempo para ter um pouco de paz. You can run a lot to do your obligations but ,find time to have your own peace. #panathinaikos #lagoadaprata #gilbertosilva #trainingcenter #koropi #greece #temple

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gilberto Silva (@gilbertosilvaofficial) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.