ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στραματσόνι: «Με μαχητικότητα για τη νίκη»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Στραματσόνι: «Με μαχητικότητα για τη νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς, γνωρίζοντας πως είναι σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε».

Για το άγχος που ενδεχομένως θα έχει ο ΠΑΟ:

«Χτίσαμε αυτή την ομάδα γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνιστεί στην Ευρώπη γιατί αυτό είναι ιστορικό γεγονός, Ωθώ τους παίκτες να καταλάβουν ότι χρειάζεται δουλειά όμως χρειάζεται και σωστή σκέψη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή. Ενδεχομένως οι παίκτες μου να έχουν κουραστεί να ακούνε την λέξη νοοτροπία, όμως αυτό πρέπει να γίνει».

Για τον παράγοντα νοοτροπία που αναφέρεται από την έναρξη της προετοιμασίας:

«Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το τσεκάρουμε μετά από αυτούς τους δύο αγώνες. Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουμε ότι όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Στον αυριανό αγώνα στόχος μας είναι η νίκη ανεξάρτητα από το αν παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης ή με κάποια άλλη ομάδα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα αύριο;

«Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας η οποία βρίσκεται στο μέσον του πρωταθλήματός της, ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Εμείς θα παίξουμε με τον τρόπο μας προκειμένου να πάρουμε το νίκη, όπως κάναμε και στους φιλικούς αγώνες που προηγήθηκαν».

Για το αν η ομάδα θα παραταχθεί όπως στο φιλικό με την Τσβόλε:

«Αυτή την εβδομάδα η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά. Προετοιμάζω τους παίκτες μου γιατί έχω 20-22 παίκτες έτοιμους. Δεν μπορώ να σας απαντήσω πριν ακόμα πω στους παίκτες μου τα σχέδιά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.