ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι θα παίξει στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός

Τρεις πίσω και Λουντ στην ενδεκάδα!

Το 3-5-2 είναι το πιθανότερο σχήμα, με το οποίο θα «κατεβάσει» τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι στη ρεβάνς της Πέμπτης στη Σουηδία, απέναντι στην ΑΙΚ.

Τρεις πίσω και Λουντ στην ενδεκάδα!

Ο Ιταλός τεχνικός, δεν προτίθεται να πάρει κανένα ρίσκο, όσον αφορά τη ρεβάνς και το μόνο που έχει στο μυαλό του, είναι το πώς θα «κλειδώσει» την πρόκριση. Και αυτό θα γίνει με το ίδιο σχήμα, με το οποίο πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, το 3-5-2.

Η τοποθέτηση των Ιβανόφ, Κουτρουμπή και Μολέντο πρέπει να θεωρείται δεδομένη, στο κέντρο της άμυνας, ενώ όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, δύο ερωτηματικά υπάρχουν.

Το ένα είναι αυτό του αριστερού οπισθοφύλακα, με τον Χουλτ να κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος. Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, κάνουν λόγο, πως ο Σουηδός θα προλάβει, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε τον Νάνο βασικό στη ρεβάνς, εφόσον ο Χουλτ δεν τα καταφέρει.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μία ακόμα αλλαγή, εξετάζεται στο μυαλό του Στραματσόνι. Αυτή του φορμαρισμένου Λουντ, στη θέση του Γουακάσο, ο οποίος δεν πήγε καλά στο πρώτο ματς. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Ιταλού, καθώς ενδεχομένως να προτιμήσει ξανά τον Γκανέζο, λόγω ταχύτητας, αν πιστέψει ή θεωρήσει πως η ΑΙΚ θα ανοιχτεί περισσότερο στο ματς με αποτέλεσμα να αφήσει και περισσότερους χώρους.

Στις υπόλοιπες θέσεις, Μπεργκ-Ιμπάρμπο στην επίθεση, είναι σίγουροι, Μέστο δεξιά, Λεντέσμα και Ζέκα στο κέντρο, ενώ «ανέπαφη» θα μείνει και η αμυντική γραμμή.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί το ενδεχόμενο έκπληξης από τον Ιταλό, ωστόσο με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, μάλλον θα πάει με… δοκιμασμένη συνταγή στο «Χάμαρμπι»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.