ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς απουσίες η ΑΙΚ

Χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία, υποδέχεται η ΑΙΚ Στοκχόλμης απόψε το βράδυ τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς απουσίες η ΑΙΚ

Η ομάδα του Ρίκαρντ Νόρλινγκ, αναμένεται να ξεκινήσει το ματς, όπως ακριβώς συνέβη και στη Λεωφόρο, με στόχο και σκοπό να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και στις στημένες φάσεις.

Ο Σουηδός κόουτς γνωρίζει πολύ καλά, πως η ομάδα του δεν μπορεί να παίξει παιχνίδι κατοχής, ούτε μπορεί να αφήσει πολλούς χώρους στο «τριφύλλι», το οποίο διαθέτει εξαιρετικούς χαφ και επιθετικούς, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Ως εκ τούτου, η λογική λέει, πως πέραν της αρχής του αγώνα, που θεωρητικά, η ΑΙΚ θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά… η ροή του αγώνα, θα είναι όπως και στο «Απ. Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο και την ΑΙΚ, να προσπαθεί να «κλέψει» το ματς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάρλγκρεν, Κάρλσον, Γιόχανσον, Χόιβελντ, Κποζό, Μπλόμπεργκ, Οφόρι, Σούντγκρεν, Ισιζάκι, Άβντιτς, Μαρκάνεν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.