ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζιλμπέρτο: «Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι»

Την απαραίτητη προσοχή θα πρέπει να δείξουν στα παιχνίδια με την Μπρόντμπι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ζιλμπέρτο: «Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι»

Ο Βραζιλιάνος, αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σχολίασε την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League, ενώ μίλησε και για τις υποχρεώσεις του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΟΤΕ TV:

«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι νίκησαν τη Χέρτα. Ωστόσο, πάντα θα είναι δύσκολος ο αντίπαλος όταν παίζεις σε τέτοια διοργάνωση και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Είναι δύο ακόμη παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», σχολίασε για την κλήρωση με την Μπρόντμπι».

Για τις υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό ως αθλητικός διευθυντής: «Ετοιμάζω την καθημερινότητα και ο Παναθηναϊκός πρέπει να περάσει στους ομίλους, αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος αυτήν την περίοδο και φυσικά υπάρχει και το πρωτάθλημα, όπου πρέπει να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιος βγαίνει περισσότερο κερδισμένος από αυτήν τη συνεργασία: «Είναι κάτι ενδιάμεσο και οι δύο κερδίζουμε και αυτό που έχει σημασία είναι η λειτουργικότητα της ομάδας και η αίσθηση που είχα όταν ήρθα στην ομάδα ήταν θετική. Πρέπει να είμαστε οικογένεια για να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.