ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ζέκα: «Στον Παναθηναϊκό για μια ζωή»

Την πίστη του στον Παναθηναϊκό εκφράζει ο Κάρλος Ζέκα, που τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Ζέκα: «Στον Παναθηναϊκό για μια ζωή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα στην “Πράσινη”

Κάρλος, συγχαρητήρια για την πρόκριση. Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να αντεπεξέλθετε στον συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά και στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων; «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν δύσκολο για εμάς με το γήπεδο. Μερικές φορές το γήπεδο έδινε μεγάλη ταχύτητα στην μπάλα, γλιστρούσε πάρα πολύ και έτσι είναι αρκετά δύσκολο να παίξεις. Ειδικότερα απέναντι σε ομάδα που είναι πολύ ψηλή και παίζει με βαθιές μπαλιές. Παίζαμε και στην έδρα τους, κάτι που το έκανε ακόμη πιο δύσκολο. Πιστεύω, όμως, πως στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε πάρα πολύ καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλος μόνο με κάποια φάουλ και κάποια κόρνερ απείλησε. Ήταν κάτι που περιμέναμε από αυτούς. Γενικά πιστεύω πως η ομάδα ήταν πολύ καλή».

Νιώθεις ανακουφισμένος με αυτήν την πρόκριση; Πέρυσι η ομάδα είχε πολύ κακή στιγμή με την Καμπάλα και υπήρξε μια μεγάλη απογοήτευση… «Ξέρουμε πως έχουμε ένα γύρο ακόμα. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για αυτήν την πρόκριση, αλλά αν δεν μπούμε στους ομίλους δεν θα έχουμε κάνει τίποτα. Ναι, χαιρόμαστε, αλλά από αύριο αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι και το πώς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ως ομάδα για να πετύχουμε στον στόχο μας».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν εδώ και σήμερα… «Ήταν κάτι καταπληκτικό. Ήταν πολύ καλό για εμάς που μας στήριξαν σε όλο το παιχνίδι. Μερικές στιγμές τους άκουγα περισσότερο από τους οπαδούς της ΑΪΚ! Θέλω να τους πω, πως τους ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την υποστήριξη και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοιους οπαδούς στο πλευρό μας».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν όλα πάνε καλά και υπογράψεις το νέο σου συμβόλαιο. Θα ήθελες να μείνεις για πάντα στον Παναθηναϊκό για πάντα; «Αν υπογράψω νέο συμβόλαιο, θα είναι πιθανόν… για όλη μου τη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως όσο η ομάδα είναι χαρούμενη μαζί μου εγώ θα είμαι εδώ. Αν η ομάδα με θέλει, εγώ θα είμαι εδώ για όλη μου η ζωή».

Τότε θα παίξεις και στην Εθνική Ελλάδος; «Μακάρι, θα δούμε τι θα γίνει»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.