Ποδόσφαιρο

Ο Πούκι έβαζε, η άμυνα έμπαζε

Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 3-1 με χατ τρικ του Πούκι, η Μπρόντμπι με δύο «αστεία» πέναλτι στα οποία υπέπεσε στα τελευταία λεπτά, έχασε την ευκαιρία να φύγει με νίκη από την έδρα της Μίντιλαντ.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League, έμεινε στο 3-3 απέναντι στη Μίντιλαντ, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 3-0, 12 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.

Ο Πούκι, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Δανούς, σημειώνοντας τρία γκολ και κάνοντας άνω κάτω την άμυνα της Μίντιλαντ.

Το σκορ άνοιξε στο 40′ για την Μπρόντμπι, όταν ο Μουκτάρ έβγαλε την ασίστ για τον Πούκι και ο τελευταίος με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1.

Στο 66′ ήρθε η στιγμή της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως σε τρία λεπτά μέσα, στο 75′ και στο 78′ ο Πούκι «χτύπησε» δύο φορές και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Έχοντας όμως «τάσεις αυτοκτονίας» στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Μπρόντμπι υπέπεσε σε δύο πέναλτι, στο 86′ και στο 89′, μένοντας στο 3-3 και χάνοντας την ευκαιρία να φύγει με το διπλό, από μία δύσκολη έδρα.

Exit mobile version