ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αν ο Ρινάλντι γίνει Μπεργκ…

Το… μάτι του Αντρέα Στραματσόνι δείχνει πως «κόβει», αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές που έφερε στην ομάδα το φετινό καλοκαίρι, αν μη τι άλλο είναι ταλαντούχοι και σίγουρα, καλύτεροι από αυτούς που είχε η ομάδα την τελευταία τριετία.

Αν ο Ρινάλντι γίνει Μπεργκ…

Ο τελευταίος-μέχρι τον επόμενο… τελευταίο-Λαουτάρο Ρινάλντι, λίγο κόντεψε να γίνει σίριαλ. Κάτι η Αρχεντίνος Τζούνιορς που αξίωνε περισσότερα απ’ όσα έδινε ο Παναθηναϊκός, κάτι το πολυσχιδές και πολυδαίδαλο γραφείο (γραφεία καλύτερα…) μάνατζερ, που εκπροσωπούσαν τον ποδοσφαιριστή και λίγο έλλειψε να χαλάσει η δουλειά.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός επέμεινε (όπως κάνει και με τον Σίλντενφελντ τώρα) και εν τέλει, κατάφερε να αποκτήσει τον παίκτη, παρότι λίγα 24ωρα νωρίτερα, όλα έμοιαζαν χαμένα.

Εντούτοις, αυτό που θα μετρήσει, είναι το κατά πόσο ο Αργεντινός θα «ματώσει» τα δίχτυα. Το όποιο παρασκήνιο, οποιασδήποτε μεταγραφής, παύει να ενδιαφέρει-αν ενδιαφέρει-με την ολοκλήρωση της.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τουτέστιν… πλέον κανείς δε δίνει δεκάρα, για το αν ξενύχτησε ο Ζιλμπέρτο, ή αν ο Στραματσόνι προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πείσει τη διοίκηση να του φέρει τον παίκτη. Το μόνο που (θα) μετρά πλέον, είναι η απόδοση του Ρινάλντι.

Αν ωστόσο, βασιστούμε σε όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τους «νέους», το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει κανείς, είναι πως άπαντες ξέρουν το τόπι, είναι γρήγοροι και το σημαντικότερο… είναι καλύτεροι από τους προκατόχους τους.

Αυτό δικαιώνει σε πρώτη φάση τον Ιταλό τεχνικό (στο τέλος το ταμείο… όπως πάντα), του οποίου το… μάτι κόβει. Αν συμβεί το ίδιο και με την περίπτωση Ρινάλντι και ο ποδοσφαιριστής γίνει… Μπεργκ, όσον αφορά το σκοράρισμα, τότε το «τριφύλλι», πραγματικά, θα έχει φτιάξει μια εξαιρετικής ποιότητας «οικοδομή» με γερά θεμέλια, για να πρωταγωνιστήσει φέτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.