ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό θέλει Λουντ…

Η πίεση των Δανών από την αρχή, «αναγκάζει» τον Στραματσόνι να… φορτώσει το κέντρο του, ενόψει της ρεβάνς.

Γι’ αυτό θέλει Λουντ…

Ομάδα που κερδίζει… μπορεί να μην αλλάζει, ωστόσο η ετοιμότητα αρκετών παικτών της ομάδας, δίνει τη δυνατότητα στον Αντρέα Στραματσόνι να μπορεί να ανακατέψει την «τράπουλα», στη ρεβάνς της Πέμπτης στο «Μπρόντμπι Στάντιον» (25/8, 20:00).

O Ρόμπιν Λουντ, έχει παίξει μόλις μία φορά στα πρώτα τρία ματς του Παναθηναϊκού φέτος (στη Σουηδία με την ΑΙΚ και ως αλλαγή για λίγο στο ματς στη Λεωφόρο με την ομάδα της Στοκχόλμης), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, συν του ότι στις προπονήσεις «πετάει».

Ο Φινλανδός δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό της περσινής χρονιάς, έχει προσαρμοστεί και αποδεικνύει το ταλέντο του και πόσο σημαντικός θα είναι φέτος για το «τριφύλλι».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σκέψη του Στραματσόνι για τη χρησιμοποίηση του Λουντ στο αρχικό σχήμα, γίνεται προκειμένου να «γεμίσει» περισσότερο τη μεσαία του γραμμή για να μπορέσει να αντικρούσει την πίεση των Δανών.

Το καλό passing game στο κέντρο, τα έξτρα τρεξίματα, αλλά και η καλή τεχνική κατάρτιση του Φινλανδού (κρατάει μπάλα, μπορεί να κερδίζει φάουλ και να δίνει ανάσες στην ομάδα του, καλός δημιουργος), μπορούν να δώσουν στον Παναθηναϊκό την ευχέρεια να «απορροφήσει» τη μεγάλη πίεση που θα προσπαθήσουν να ασκήσουν οι Δανοί, ειδικά στην αρχή του αγώνα.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα μείνει εκτός, η λογική λέει πως Ιμπάρμπο-Γουακάσο δε βγαίνουν, ούτε συζήτηση για Ζέκα-Λεντέσμα, με τον Χουλτ να είναι πιο πιθανό να μένει στον πάγκο (θα πάρει την αριστερή πλευρά ο Γουακάσο σε αυτή την περίπτωση). Ακόμα όμως και αυτό το σενάριο, αποτελεί γρίφο για… δυνατούς λύτες, αφού ο Σουηδός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο ματς της Λεωφόρου, με τον Στραματσόνι να έχει ένα μεγάλο-αλλά ευχάριστο-πονοκέφαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.