ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Να μην επιτρέψουμε το παιχνίδι τους»

Στο αγωνιστικό κομμάτι και το πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Κάρλος Ζέκα, ενώ για το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάρκους Μπεργκ, τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει δημιουργηθεί όλο αυτό.

Ζέκα: «Να μην επιτρέψουμε το παιχνίδι τους»

Ο αρχηγός των «πρασίνων» στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να πάρει την πρόκριση, ενώ προστάτευσε και τον Μάρκους Μπεργκ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, λέγοντας πως η αξία του είναι μεγάλη και δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει όλο αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού»:

Για την αναμέτρηση: «Δεν είναι εύκολο. Έχουμε 90 λεπτά να παίξουμε, πήραμε καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα αλλά εδώ θα είναι άλλο ματς. Ακόμα δεν είμαστε στους ομίλους. Θα είναι δύσκολο ματς και θα κάνουμε τη δουλειά μας για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. 

Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από ό,τι στα πρώτα 25 λεπτά που έπαιξαν στην Αθήνα. Θα είναι επιθετικοί, θα ψάξουν ένα γκολ στα πρώτα λεπτά και η δουλειά μας είναι να μην τους αφήσουμε. Περιμένω να πιέσουν ψηλά και να ψάξουν το γκολ».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Μάρκους Μπεργκ: «Είναι επαγγελματίας. Ξέρει τη δουλειά του, είναι δύσκολη κατάσταση γι’ αυτόν όταν ακούει όλα αυτά τα πράγματα για τον χαρακτήρα και την οικογένεια του. Γιατί το μεγαλοποίησαν. Ως συμπαίκτες του, τον στηρίζουμε και είμαστε δίπλα του. Αυτό του λέμε, ότι τον υποστηρίζουμε και είμαστε όλοι μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.