ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Έχουμε προβάδισμα, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα»

Τίποτα δεν έχει κριθεί παρά το προβάδισμα του Παναθηναϊκού, τόνισε ο Ρόμπιν Λουντ μιλώντας πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Λουντ: «Έχουμε προβάδισμα, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο Ρόμπιν Λουντ με δηλώσεις του στον OTE TV, αναφέρθηκε στο προβάδισμα που έχουν οι «πράσινοι» απέναντι στην Μπρόντμπι από την αναμέτρηση στην Αθήνα, ενώ σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάρκους Μπεργκ, επεσήμανε πως θα πρέπει να διατηρήσουν όλοι την ψυχραιμία τους σε τυχόν προκλήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Έχουμε ένα προβάδισμα αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε».

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάρκους Μπεργκ κι αν είναι επηρεασμένοι: «Γνωρίζουμε ότι θα μας προβοκάρουν αλλά εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο: «Σίγουρα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Η γηπεδούχος παίρνει ενέργεια από την εξέδρα».

Για το αν φέτος θα είναι η χρονιά του: «Ελπίζω και δουλεύω πολύ. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά και στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.