ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Παναθηναϊκός είμαστε»!

Το μήνυμα του Ιταλού προπονητή για την κλήρωση στον 7ο όμιλο του Europa League.

«Παναθηναϊκός είμαστε»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον όμιλο: «Δεν είναι εύκολος ο όμιλος, αλλά είναι ένας όμιλος με ισορροπία. Κάθε ομάδα μπορεί να χάσει βαθμούς. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά όπως είπα υπάρχει ισορροπία. Μπορείς να κερδίσεις κάθε ομάδα και μπορείς να χάσεις από κάθε ομάδα. Είμαστε Παναθηναϊκός και θα αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα».

Για τη Θέλτα: «Εκανε μια σούπερ σεζόν στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, ήταν στο τρίτο γκρουπ, αλλά οκ υπάρχουν και άλλες τρεις καλές ομάδες καλές. Αλλά έχουμε και εμείς καλή ομάδα. Οπότε δεν πρέπει μόνο εμείς να ανησυχούμε. Πρέπει να ανησυχούν και οι άλλοι».

Για το αν τον ανησυχεί ή όχι η ισορροπία στον όμιλο: «Πρέπει να περιμένουμε να δούμε το πρόγραμμα. Από εκεί αι πέρα και ο Αγιαξ και η Θέλτα και η Σταντάρ είναι καλές ομάδες. Εμείς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά τώρα. Θα τα δούμε στη συνέχεια».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.