ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Φορτσάρει και για Εμποκού!

Εντείνει τις προσπάθειες για να κάνει δικό του τον Κονγκολέζο εξτρέμ, Πολ Ζοσέ Εμποκού ο Παναθηναϊκός, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει αναλάβει την υπόθεση.

Φορτσάρει και για Εμποκού!

Ο Ιταλός προπονητής, πάντα σε συνεννόηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, είναι σε συνεχείς επαφές με τον παίκτη και κάνει προσπάθειες, προκειμένου η Κιέβο, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, τον δώσει με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, ο Στράμα, που φαίνεται πως τελικά δεν θα προχωρήσει σε λύση ενός ακόμη αμυντικού μέσου, δεν φαίνεται να πτοείται από το γεγονός ότι εφόσον ο 24χρονος έρθει, θα τον χάσει για ένα μήνα τον Γενάρη λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα.

Κι ενώ, λοιπόν, σήμερα, ο Σάμπα απαντάει, μάλλον θετικά, στην πρόταση για 1+1, ο Παναθηναϊκός “τρέχει” και το θέμα Εμποκού, με τις πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα ο παίκτης να είναι πολλές.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.