ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Αποκάλυψη του Εμποκού! (vids, pics)

Όσα θέλετε να μάθετε για τον Πολ-Ζοσέ Εμποκού: Ο θάνατος του ξάδερφού που ήταν η δική του ανάσταση, το παιδί του Θεού, η γκόσπελ και ο νέος… «δολοφόνος με την Βίβλο» που έρχεται στον Παναθηναϊκό!

Η Αποκάλυψη του Εμποκού! (vids, pics)

Είσαι μικρός. Νομίζεις ότι ο κόσμος σου ανήκει. Δεν «βλέπεις» κανέναν. Πιστεύεις ότι όλοι γύρω σου γεννήθηκαν για να σε υπηρετούν. Νιώθεις ένας μικρός Θεός. Μέχρι που ξυπνάς ένα πρωί και καταλαβαίνεις πως είσαι ένα… τίποτα. «Ήταν 32 ετών και πέθανε στον ύπνο του, χωρίς καμία αιτία. Έμενε στο Μπέρμιγχαμ και ήταν ο λόγος που έφυγα στην Αγγλία σε ηλικία 16 ετών για να πάω στις ακαδημίες της Τότεναμ. Ο θάνατος του ξαδελφού μου, μου άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τον κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.