ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοίταξε πολύ Ελλάδα για τον μέσα δεξιά

Κερδισμένος ο Κουλιμπαλί από τη λίστα με Κυβρακίδη, Μύγα, Καρανίκα, Γκαλίτσιο, Λούι, Σαλίνο.

Κοίταξε πολύ Ελλάδα για τον μέσα δεξιά

Η θέση του δεξιού μπακ ήταν ο ΜΟΝΗ που απασχόλησε το προπονητικό τιμ με υποψήφιους ελληνικούς κι «ελληνικούς» στόχους. Γηγενείς κι αλλοδαποί που έβγαλαν πέρσι το ψωμί τους στο πρωτάθλημάς μας απασχόλησαν Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα ως εναλλακτικές του Τζάντο Μέστο.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είχε ακουστεί για το κλαμπ από τα τέλη Μαϊου αλλά στη συνέχεια ξεχάστηκε, η ΠΑΕ στράφηκε στον Κυριάκο Κυβρακίδη του Ατρομήτου θέλοντας να τονώσει και το ντόπιο στοιχείο στα αποδυτήρια. Κατόπιν διαβάσαμε για τον Γιώργο Μύγα (Παναιτωλικός), το Νίκο Καρανίκα του ΠΑΣ,  προτάθηκε ο Γιώργος Γκαλίτσιος (που αναφέρεται στο πράσινο ρεπορτάζ την τελευταία διετία), υπήρξε αναφορά για τον Αργεντινό, Μπράιαν Λούι που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και τον Σαλίνο τον οποίο άφησαν ελεύθερο οι απέναντι.

Παρότι αρκετοί Έλληνες -σε εισαγωγικά και μη- απασχόλησαν τον κόουτς (οι προαναφερθέντες, ο Μπακασέτας, ο Σταφυλλίδης, ο Βέλλιος, ο Κονέ, ο Λάζαρος, ο Καρνέζης, ο Διούδης, ο Τσιντώτας, ο…Φετφατζίδης, ο Λε Ταλέκ, ο Μπιτόλο, ο Μανιάς, ο Σιώπης) τελικώς μόνο η υπόθεση του μπακ του Πλατανιά προχώρησε.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 7.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.